Empordà i Costa Brava

Si et diem que gairebé una tercera part de la Costa Brava i el Pirineu de Girona és espai natural protegit, ja et pots fer una idea del que hi trobaràs.

Vuit parcs naturals, de contrastos espectaculars, passant dels cims nevats a les platges i les cales més encantadores del Mediterrani en pocs quilòmetres.

I en aquesta distància tan curta, hi ha lloc per a pobles de pescadors i viles rurals d’alta muntanya. Per a monestirs i esglésies romàniques. Per a restes d’ibers, ruïnes grecoromanes, barris jueus i fortificacions medievals. Per a tot el llegat surrealista de Salvador Dalí.

També hi ha lloc per gaudir de mil maneres diferents. Fent esquí, senderisme, BTT, golf o aprofitant els efectes relaxants de les aigües termals en algun balneari. I sempre hi ha lloc també per seure a taula i viure una experiència gastronòmicaúnica, que et deixarà el millor sabor de boca de les nostres comarques.

 

 

 

Informació pràctica

Costa Brava, Pirineu de Girona. Patronat de Turisme

Empordà Turisme

Twitter Castello d'Empuries Facebook Empuriabrava y Castello d'Empuries Instagram Castello d'Empuries Youtube Wikiloc WhatsApp Flickr ISSU