Com arribar

Estàs pensant en venir a visitar-nos? Et donem uns consells per arribar-hi.

Abrir en GoogleMaps

En cotxe

Des d’Europa:

Atravessant la frontera francesa per l’autopista AP-7 o per la carretera N-II. La sortida de l’autopista és la nº 3. S’ha d’agafar la carretera N-II, direcció Girona, fins a trobar la sortida Figueres-Roses, des d’on s’agafa la C-260, direcció Roses.

Aquí es pot veure el trajecte Europa – Castelló d’Empúries, o Aquí si es dirigeix a Empuriabrava.

Des de Barcelona o Girona:

Per l’autopista AP-7 o per la carretera N-II. La sortida de l’autopista és la nº4. S’ha d’agafar la carretera N-II, direcció França, fins a trobar la sortida Figueres-Roses, des d’on s’agafa la C-260, direcció Roses.

Aquí es pot veure el trajecte Barcelona-Castelló de Empúries, o aquí si es dirigeix a Empuriabrava.

Des dels Pirineus:

Per la carretera N-260, direcció Figueres. Passat el poble de Navata, cal girar a la dreta a la C-260, direcció Castelló d’Empúries, fins a la gran rotonda d’accés a la sortida nº4 de la autopista i, des d’aquí, s’agafa la C-260, direcció Roses.

Aquí es pot veure el trajecte Pirineus – Castelló d’Empúries o, aquí, si es dirigeix a Empuriabrava.

En autobús

En tren

En avió

En vaixell

Port d’Empuriabrava 42º 14′ Latitud N – 3º 08′ Longitud E. VHF Canal 9-16. 5000 amarratges per vaixells de fins a 26 m de eslora. http://www.empuriaport.com 

Twitter Castello d'Empuries Facebook Empuriabrava y Castello d'Empuries Instagram Castello d'Empuries Youtube Wikiloc WhatsApp Flickr ISSU