Com arribar

Estàs pensant en venir a visitar-nos? Et donem Uns consells de com arribar.

Abrir en GoogleMaps

Amb cotxe

Des d’Europa:

Travessant la frontera francesa per l’autopista AP-7 o per la carretera N-II. La sortida de l’autopista és la nº. 3. Cal agafar la carretera N-II, direcció Girona, fins a trobar la sortida Figueres-roses, des d’on s’agafa la C-260, direcció Roses.

Aquí podeu veure el trajecte Europa – Castelló d’Empúries, o aquí si es dirigeix a Empuriabrava.

Des de Barcelona o Girona:

Per l’autopista AP-7 o per la carretera N-II. La sortida de l’autopista és la núm.4. Cal agafar la carretera N-II, direcció França, fins a trobar la sortida Figueres-Roses, des d’on s’agafa la C-260, direcció Roses.

Aquí podeu veure el trajecte Barcelona-Castelló d’Empúries, o aquí si es dirigeix a Empuriabrava.

 

Des de els Pirineus:

Per la carretera N-260, direcció Figueres. Un cop passat el poble de Navata, girar a la dreta per la C-260, direcció Castelló d’Empúries, fins a la gran rotonda d’accés a la sortida núm.4 de l’autopista i, des d’aquí, igual que venint de Barcelona o Girona.

Aquí podeu veure el trajecte Pirineus – Castelló d’Empúries o, aquí, si es dirigeix a Empuriabrava.

Amb bus

Amb Tren

Amb Avió

Amb vaixell

Port d’Empuriabrava 42º 14′ Latitud N – 3º 08′ Longitud E. VHF Canal 9-16. 5000 amarratges per a vaixells de fins a 26 m d’eslora. http://www.empuriaport.com

Twitter Castello d'Empuries Facebook Empuriabrava y Castello d'Empuries Instagram Castello d'Empuries Youtube Wikiloc WhatsApp Flickr ISSU