Empuriabrava

La marina més gran d'Europa

Benvinguts a Empuriabrava

Els canals i el port nàutic

Empuriabrava és l’exclusiva marina residencial del municipi de Castelló d’Empúries. Ubicada al litoral de la Badia de Roses i assentada al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, és una de les marines més belles del món. Genuïna pel seu disseny i única a Europa, compta amb més de 25 kms. de canals navegables, convertint-se així, en el somni de qualsevol amant del mar i dels esports nàutics. La marina compta amb més de 5.000 amarradors, la majoria d’ells amb accés directe a les residències i amb el port més protegit de tota la costa mediterrània. També disposa d’aeròdrom, oferint la possibilitat d’arribar a Empuriabrava per terra, mar i aire.

Les platges

Empuriabrava disposa de tres platges diferenciades de 7 km. de sorra, àmplies i llargues, d’aigües de poca profunditat, ideals per gaudir de la família i realitzar esports nàutics. La platja d’Empuriabrava és una platja urbana amb tots els serveis necessaris i amb activitats lúdiques per a nens i adults. La Unió Europea ha reconegut la qualitat de les seves aigües i de la sorra amb el guardó de Platja d’Europa, així com la certificació d’EMAS i ISO 9000. Les platges de la Rubina i Can Comas preserven les dunes i la riquesa de la fauna i de la flora protegides pel Parc Natural. Destaquen la pràctica de tots els esports de vela.

Esports i activitats

Paracaigudisme, vol al túnel del vent, golf, vela, windsurf, kitesurf, rutes a peu, en bicicleta, a cavall, running, karting, tenis, pàdel,… i tots els esports clàssics. Empuriabrava, per la seva situació geogràfica, és un dels centres d’esport d’elit més importants de l’estat. Compta amb les millors instal.lacions d’Europa per l’activitat de paracaigudisme i, juntament amb aquest, el Túnel del vent, que permet volar tant a professionals de l’esport com a qualsevol que vulgui experimentar el somni de la humanitat: Volar! La impressionant Badia de Roses, una de les Badies més belles del món, és ideal per la pràctica de qualsevol esport de vela i la costa abrupta del Cap de Creus, per realizar immersió, snorkelling o rutes en caiac.

Estil de vida

La diversió, l’entreteniment i l’esport formen part de la vida quotidiana d’Empuriabrava. La seva àmplia oferta de restaurants, activitats i esports fan d’ella un lloc ideal per compartir experiències tant amb els amics com amb la familia. Cada dissabte es realitza el mercat setmanal al llarg del passeig marítim, un dels mercats més grans de la comarca.

Una de les Badies més belles del món

El municipi de Castelló d’Empúries – Empuriabrava pertany, des del 2011, al club de les Badies més belles del món, juntament amb Roses, Sant Pere Pescador i l’Escala. La Badia de Roses ofereix més de 45 kms. de platges i 15 kms. de cales. Aquestes platges es caracteritzen per tenir aigües poc profundes, ideals per a les famílies i per gaudir d’esports de vela. Les cales, tranquil.les i d’aigües transparents, amb penya-segats que encaixen amb la costa més suau de la Costa Brava. La badia limita al nord amb el Parc Natural del Cap de Creus, al sud, amb el Parc Natural del Montgrí i al centre, amb el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. www.world-bays.com

La marina més gran d'Europa

Twitter Castello d'Empuries Facebook Empuriabrava y Castello d'Empuries Instagram Castello d'Empuries Youtube Wikilok WhatsApp Flickr ISSU