Festival Medieval Terra de Trobadors

El Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries és un dels primers festivals culturals d’ambientació històrica de Catalunya i és l’esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l’any. És un espai lúdic i cultural multidisciplinari en què els castellonins i castellonines reviuen amb entusiasme i amb l’esperit obert a la festa el seu passat i l’esplendor comtal de l’Edat Mitjana.

Comtes i comtesses, músics, monjos, cavallers, còmics  i visitants, es barregen pels carrers de la vila comtal durant el cap de setmana que dura el Festival.

El Festival comença el divendres nit amb la inauguració realitzada per totes les entitats de la vila i es celebra davant  la imponent Basílica de Santa Maria.

Seguidament, el comtes d’Empúries presideixen el gran sopar que té lloc al Pati del Palau Comtal. Més de dues hores de sopar-espectacle, on tota mena de personatges amenitzen l’esdeveniment. (Cal reserva prèvia per assistir al Sopar).

Durant els dies de dissabte i diumenge una interminable programació d’actes té lloc durant tot el dia i part de la nit. Tornejos a cavall, teatre i música pels carrers, lluites de cavallers, concerts de música medieval, conferències, etc., transporten al visitant a l’època més important de la vila, quan Castelló d’Empúries era la capital de tot el comtat.

 

 

 

 

 

Informació pràctica

Festival Medieval Terra de Trobadors

Twitter Castello d'Empuries Facebook Empuriabrava y Castello d'Empuries Instagram Castello d'Empuries Youtube Wikiloc WhatsApp Flickr ISSU